Jag heter Jonas Röjdmark och har studerat medicin i Stockholm och blev legitimerad läkare 1992. Därefter arbetade jag ett par år som allmänkirurg i Eksjö. Under samma period passade jag på att komplettera min svenska läkarlegitimation med amerikansk dito.

1994 påbörjades min plastikkirurgiska bana på Södersjukhuset i Stockholm och sedan fortsatte jag vidare på Karolinska Sjukhuset. Sedan 1998 är jag specialist inom plastikkirurgi.

Under de kommande åren bedrev jag forskning och disputerade år 2000 på en avhandling rörande så kallad lambåers metabolism. Jag är fortfarande forskningsaktiv och presenterar regelbundet nya forskningsresultat både i och utanför Sverige. Sedan 1999 har jag arbetat på Akademikliniken på heltid och innan dess var jag parallellt överläkare på plastikkirurgiska kliniken på Karolinska sjukhuset med ansvar för flera områden av rekonstruktiv plastikkirurgi.

Medlemsskap:
Medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och International Society for Aesthetic Plastic Surgery.