Den tekniska utvecklingen går framåt i de flesta branscher och inte minst inom hårtransplantationsbranschen och det är med hjälp av vår robot Artas som vi uppnår det bästa resultatet. Artas markerar och lyfter ut hårsäckarna som ska användas till hårtransplantationen. Med hjälp av roboten blir arbetet gjort på ett precist sätt med minimal inverkan på befintliga hårsäckar. När det sedan är dags att implantera hårsäckar, så sker detta manuellt av våra hårtekniker. På detta sätt samarbetar roboten och hårteknikerna på ett optimalt sätt – allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt samtidigt som klienten slipper lång konvalescenstid och ärr.

Se resultatet på en 3D-simulering

Roboten räknar ut exakt hur många hårsäckar som behövs för att transplantationen ska kunna genomföras på bästa sätt. Innan man påbörjat själva behandlingen så kan man se resultatet i en 3D-simulering för att bilda sig en tydlig uppfattning om hur det kommer att bli. Du behöver inte sövas, utan det räcker med en lokalbedövning i det område där transplantationen ska ske.

Allt börjar med en konsultation

Under konsultationen så undersöks klientens hälsa i allmänhet och hårkvalitet i synnerhet och vi går också igenom förväntningar och frågor inför behandlingen. Vi är alltid noggranna med att ge den information som behövs för att klienten ska känna dig trygg inför hårtransplantationen.