Många upplever att ålderstecken, såsom fina linjer och rynkor inte motsvarar hur de känner sig på insidan. Med en enkel injektionsbehandling kan du få det utseende som motsvarar ditt inre jag – du ser piggare och fräschare ut och får ett naturligt vackert ansikte. Här kan du läsa mer om att ta bort rynkor och fina linjer i ansiktet. 

Innan injektionsbehandlingen

Det är viktigt att starta med en konsultation där vi tillsammans går igenom varje steg av behandlingen och där du har chansen att ställa frågor. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg och genom att vi går igenom dina förväntningar så får du en realistisk bild av hur resultatet kommer att bli – allt för att du ska bli nöjd och få en bra helhetsupplevelse.

Botox eller Hyaluronsyra

För att bli av med rynkor med hjälp av injektioner, så kan man använda sig av antingen Botox eller Hyaluronsyra, där båda ämnen är effektiva. Resultatet varar i ca 3-6 månader med Botox och med Hyalonsyran varar 3-12 månader. Man kan sedan göra en ny behandling om så önskas.

Fördelar med injektionsbehandlingar

Fördelen med injektionsbehandlingar är flera – det är enkla, smärtfria ingrepp med kort läkningsprocess samt billigare än kirurgiska ingrepp. Att resultatet endast varar några månader kan vissa se som något negativt eftersom man behöver göra nya behandlingar för att behålla effekten, men många ser det också som en fördel eftersom man då har chansen att känna sig fram hur man vill ha det innan man gör ett eventuellt kirurgiskt ingrepp som är bestående och inte går att ångra lika lätt.

Påverkas muskler runt om behandlingsstället?

Det är endast de muskler som behandlas som påverkas – de andra fortsätter fungera som vanligt.


0 kommentarer

Lämna ett svar