Här på bloggen har du kunnat följa Monas upplevelse av operationen på Akademikliniken – från hennes förberedelser, själva operationen och tiden efter med dess läkningsprocess. Nu har du chansen att även se en film där hon med egna ord berättar om operationen och hur omvärlden reagerade inför att hon skulle göra ett halslyft. Är du nyfiken på hur en sådan filminspelning går till, så kan du se det här.

Minska nervositeten med bra förberedelser

Många tycker att det är nervöst att opereras och då kan det kännas tryggt att få en tydlig bild över hur hela processen går till. Och det är vi noggranna med på Akademikliniken – att du ska få de bästa förberedelserna där du kan ställa alla frågor som du funderar över samt att vi går igenom din hälsa och berättar om hur operationen kommer att gå till. Genom att ta del av Monas operation samt tiden före och efter, så får du en bra inblick i hur hela operationsprocessen går till. På hennes blogg skriver hon också utförligt om detta; hennes blogg hittar ni här.

Bra uppföljning efter operationen

Även efter operationen så är vi noggranna med att följa upp genom att du får komma på återbesök. Här kollar vi så att såret läker som det ska samt ger olika läkande behandlingar beroende på vad klienten behöver. Det kan exempelvis handla om lymfmassage som förbättrar cirkulationen och därmed också läkningsprocessen.

Kategorier: Halslyft