Två veckor efter halslyftet så var det dags för Mona att ta bort både klamrar och stygn, vilket Mona sett fram emot; ”Halleluja så glad jag var,” skrev Mona på sin blogg. Mona har genomgått en kombinationsbehandling för att få det bästa resultatet, vilket innebar både ett halslyft och ett nedre ansiktslyft. Detta medförde att en hel del stygn nu skulle tas bort.

Gjorde inte alls ont

Det var sjuksköterskan Charlotte som skulle ta bort stygnen. Mona var mycket nöjd över detta, eftersom hon tidigare träffat Charlotte i samband med att de första stygnen skulle tas bort. ”Hon var superförsiktig så det kändes inte alls,” skrev Mona. Just att ta bort klamrarna hade Mona varit nervös över eftersom hon trodde det skulle göra jätteont, men det visade sig vara helt smärtfritt, vilket var en stor lättnad för henne.

Det läker som det ska

Allt läkte som det skulle, men Mona var fortfarande svullen, vilket var helt normalt efter en sådan här operation. För att påskynda cirkulationen och läkningen, så skulle Mona få komma tillbaka till Akademikliniken och få en LPG-behandling, som innebar ett lymfdränage. Detta kommer du kunna läsa mer om i nästa blogginlägg. Välkommen åter!

Kategorier: Halslyft