Mona sover gott natten efter operationen och får frukost på sängen när hon vaknar. Här verkar Mona trivas jättebra. ”Jag hade lätt kunnat stanna en vecka till, det var bara vita bönor som fattades”, skriver Mona på sin blogg.

Mona konstaterar att hon mår oförskämt bra även om hon är svullen. Mona ser fram emot när hon kan se det färdiga resultatet, även om detta kommer dröja upp till 6 månader. Det gläder henne mycket att hals-rynkorna är borta; ”Äntligen är halshelvetet borta. SOM jag har sett fram emot det här”, konstaterar hon glatt.

Mirakelkrämen mot blåmärken

När det börjar närma sig hemfärd för Mona, så får hon med sig en mirakelkräm som hjälper mot Blåmärken – något som hon får väldigt lätt. Under den första tiden, så ska hon också bära ett litet bandage, vilket gör att hon inte känner sig så sugen på att shoppa utomhus direkt. Hon vill gärna vänja sig själv vid bandaget först.

Kaffe och kaka efter vistelsen

Det första Mona gör efter vistelsen på Akademikliniken, är att fika med sin man på ett café. Här blir det kaffe och kaka och eftersom hon fortfarande har svårt att öppna munnen ordentligt, så äter hon kakan med sked – något som medförde en hel del skratt. Väl hemma blev det till att vila ordentligt den första tiden och låta familjen sköta matlagningen.

Kategorier: Halslyft

0 kommentarer

Lämna ett svar