Mona är en influencer och driver bloggen Monas universum. Nu har ni chansen att följa Monas tankar inför sitt halslyft på Akademikliniken, där jag var hennes kirurg. Hon skriver i sin blogg om hur hon gläds åt att äntligen få bort den överblivna huden på halsen, eftersom detta påverkar henne på ett negativt sätt.

– Många som tittar på mig ser inte mina halsproblem, men det är det enda jag tittar på hos andra. För det är ju oftast så; det man själv tycker att man har problem med, är det man tittar efter hos andra”, skriver Mona.

Orsaker till överbliven hud på hals

Alla har vi olika orsaker till varför kroppen ser ut på ett visst sätt och för Mona blev halsen skrynklig i samband med att hon gick ner 43 kg. Att få för mycket hud är väldigt vanligt i samband med kraftig viktnedgång och ju äldre man blir desto svårare blir det för huden att återfå sin spänst och elasticitet.

Mona förklarar i sitt blogginlägg att hon tycker det är lika naturligt att göra en plastikoperation som att fixa snygga tänder, lösögonfransar och förlängda naglar etcetera.

För min del handlar aldrig mina ingrepp, stora som små, om att försöka göra mig yngre än vad jag är. Fullkomligt ointressant. Jag är femtiotre år och vill gärna se ut som det också. Vill att min insida ska spegla utsidan, skriver Mona.

Som en del i förberedelserna inför operationen, så gjorde Mona en noggrann research. Även om hon kände sig fullständigt avslappnad och inte det minsta nervös, så var det är viktigt för henne att förbereda sig på bästa sätt och ta reda på så mycket som möjligt om halslyft. Att hennes vän, Jenny, som tidigare jobbat på Akademikliniken i 12-13 år, dessutom gav tummen upp och sa att hon inte hade några tvivel gällande Monas planerade operation på Akademikliniken, förstärkte Monas tilltro ännu mer.

Kombinationsbehandling för bästa resultat

För en optimal helhet, så är en kombinationsbehandling mest lämplig för Mona, där hon utöver halslyftet också gör ett nedre ansiktslyft. Att utföra kirurgi handlar alltid om att skapa balans och harmoni och därför kan det emellanåt vara en fördel att göra en kombinationsbehandling för att nå bästa resultat. Vill du läsa mer om Monas förberedelser inför halslyftet, läs här.

Kategorier: Halslyft

0 kommentarer

Lämna ett svar