En god relation går före allt

Mona är en influencer och driver bloggen Monas universum. För Mona handlar alla samarbeten om att ha en god relation och därför spelar konsultationen en stor roll för henne inför halslyftet. När Mona kom till Akademiklinikens konsultation och träffade mig, så upplevde hon att konsultationen kändes professionell samtidigt som det var en varm och avslappnad stämning. Här fick hon reda på hur operationen skulle gå till och vad hon behövde tänka på efter ingreppet samt hur lång tid det kommer ta innan man ser det slutgiltiga resultatet, vilket är 6 månader.

Har jag väntat i 8 år, så kan jag lätt vänta i sex månader”- skriver Mona, vilket inte är svårt att förstå eftersom hon lidit så länge av detta halskomplex.

Ingen träning efter operation – helt ok för Mona

Mona fick rådet att inte träna den första tiden efter behandling, vilket hon tyckte var helt ok. Mona verkade snarare glad att klara sig utan träning ”Eh, fat chance att jag skulle komma på idén att träna, hahaha!”, skriver hon på bloggen.

När Mona besökte Akademikliniken för konsultation, så var det bara någon dag kvar innan det är dags att genomföra ingreppet. Vi på Akademikliniken anser att det är viktigt att förbereda sig inför operationer; därför är konsultationen en viktig del i den processen – allt för att ge en så bra helhetsupplevelse som möjligt. Läs mer om hennes förberedelser här.

Kategorier: Halslyft

0 kommentarer

Lämna ett svar